Maskiner: PS3, Xbox 360
Genre: Action
Anmeldt af: Mutanten.dk
Stjerner: 3/6

Der er sørme lavet mange forsøg i denne genre tidligere, for de fleste kan forholde sig til denne type spil, hvor det gælder om at hærge løs. Desværre svigter langt de fleste.

Anarchy Reigns er en titel, der ligger lige på kanten. Nogle vil synes det er en gang møg og andre vil synes det er okay. Det er altså med andre ord, et af de spil man kan overveje at købe, når det lynhurtigt står i butikkerne til omkring 100 kr. Til den pris er værdien nemlig helt okay. Men vi skal også der ned.

Lad os lige starte med de mest kritiske briller. Grafikken er ikke flot. Nærmest grim. Slet ikke PS3-standard. Der er en del problemer med kameraet.

Selvom man kan have forståelse for, at det kan være svært at følge med, når der hele tiden sker en masse, er det utilgiveligt, at kameravinklen gør, at ens udsyn pludselig blokeres af en mur, en stor sten eller lign., mens din figur kæmper videre. At der er en del action med mange figurer på skærmen samtidig, betyder desværre også at spillet lagger af og til. Utilgiveligt. Og så er der spillets historie. Den er værdiløs. De store seje helte er ude i noget melodramatisk pis i cutscenes. Dumpet.

Det er heller ikke i singleplayer spillet scorer sine points, men derimod i multiplayer. Det er her, der er noget at hente. Der kan være en del online sammen og man kan både spille med- og mod hinanden.

De mange slåskampe virker for så vidt okay og det samme er tilfældet med dine avancerede våben, som f.eks. når man går amok med en motorsav. Problemet med dine figurer er dog, at de ikke udvikler sig, men jeg synes dog ikke det betyder så meget i netop dette spil.

Actionelementerne kan sagtens overraske dig og der sker tit helt uforudsete ting på skæemen, som er med til at pifte spillet op. Det er disse ting, der trækker spillet op. Midt i dine kampe kan et fly pludselig styrte ned og skabe kaos.

En ubåd kan smadre ind i havnen, en bro kan ramle sammen og diverse køretøjer kan finde på at løbe løbsk, så du pludselig har en kæmpe tankbil, der kommer sidelæns imod dig. Fede ting, der holder dit humør oppe.

Som en lille ekstra ting er der flere små minispil. Der er også lidt at hente her, bl.a. i Dead-Ball, hvor du skal smadre dine modstandere i et slags fodboldspil.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.