Lige på og hårdt er det oplagt at sammenligne denne hårdføre Sony-sag med producentens egen Acro s, som vi tidligere i 2012 havde med på en succesfuld tur i badekarret.

Den klarede mosten, ligesom den også kunne vinde i de fleste støvfights...

Akkurat som med Acro S, så ligner den nye Xperia V ingen håndværkermobil, og personligt finder jeg denne nye sag langt smukkere end den lidt kompakte og firskårne Acro S.

Med traditionel håndværkermobil tænker jeg på de klassiske og heftige Sonim-telefoner, der kan klare de fleste brutale udfordringer, men at ligge fremme til fuld offentlighed på et spisebord blandt venner eller familie går ikke – alt det man bruger en smartphone til kan den naturligvis heller ikke være med til.

Denne sidste prøve bestod Acro S, men ikke i så udtalt grad som den flotte nye Xperia V.
I Sony-regi hedder ideen eller mantraet om man vil, at når man vælger at bruge omkring 4.000 kroner på en smartphone, så skal man også kunne forvente, at den kan klare visse fysiske udfordringer.

Se masser af billeder skudt med Sony Xperia V her

Det skal selvfølgeligt også være muligt at tale i telefonen og bruge touch-skærmen, når man står gennemblødt af sommerregn med fladt cykeldæk og man skal bruge lidt hjælp.

Andet giver ikke mening, og derfor vil også i fremtiden se såkaldte 'splash-proof' produkter fra Sony, som vi allerede har set det med Acro S og Tablet S.

Her på det sidste billede ser vi den sammen med HTC Windows Phone 8X, som er blevet rost meget for designet - til trods for at Xperia V nok ikke er tænkt som en egentlig designmobil, så ser den alligevel rigtig lækker ud.

Sony Xperia V har 4G og 13 megapixelkamera blandt mange andre gode funktioner. Du kan læse hele testen af Sony Xperia V her.

  
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.