Snapchat er et billedbaseret socialt medie, som blev kendt for, at brugerne kunne sende billeder og videoer til hinanden, som kun kunne ses i op til ti sekunder, hvorefter billederne ville forsvinde.

Dog var det også muligt at lave en såkaldt ’story’ på det sociale medie. Ved at gøre det kunne brugerne sammensætte en række billeder og videoer, som deres følgere på mediet kunne se og gense i 24 timer efter de var blevet delt.

Det har givet mulighed for, at brugerne har kunnet sammensætte små historier fra deres dag.

Men historierne har altid været individuelle, og derfor har brugerne af Snapchat ofte kunnet opleve den samme begivenhed flere gange fra forskellige brugere, som var et sted samtidig. Men det er altså slut nu.

Med den nye opdatering bliver det muligt at lave historierne sammen med dem, du er sammen med, skriver Snapchat i et blogindlæg.

’Nu kan du skabe nye, brugerdefinerede historier – om alt, med alle dine venner, selv på et bestemt sted! Det er perfekt, når du er på en tur, til en fødselsdagsfest eller vil dele en ny baby-historie, som kun er til din familie,’ skriver de.

Derfor kan det altså være slut med at opleve den samme fest flere forskellige steder – nu kan det hele samles.

Herunder kan du se en video af, hvordan du gør: