Mobile vibrationer gør langdistanceforhold til en leg Langdistanceforhold har alle dage været problematiske at få til at fungere, men fortvivl ej længere. Med Vibeases app og vibrator sætter du svingninger i forholdet - selv på stor afstand.

Man behøver nu ikke engang være i samme rum eller seng for at få den fysiske del af et forhold til at fungere. Det har Vibease sørget for med deres nye smartphone-styrede vibrator og tilhørende app, hvor man gennem en trådløs Bluetooth-forbindelse kan sende personlige vibrationer til sin partner - hvor som helst og når som helst.

LÆS OGSÅ: Steve Jobs super-yacht afsløret i Holland

Vibease har udvilket en lille, handy vibrator som ifølge dem selv giver ”real intimacy” og den tilhørende app, hvor man kan video-chatte, fuldender pakken, så man ikke længere skal vente på den ægte vare, hvis man er langt fra hinanden.

Den fungerer ved, at man kobler vibratoren til sin smartphone via bluetooth og app'en forbinder de elskende over internettet, hvorefter man giver sin partner ret til at styre vibratoren fra den anden ende af kloden eller byen – eller stuen, hvis man er doven. Vibease gør også opmærksom på, at vibratoren selvfølgelig ikke er forbeholdt par, men at der er rig mulighed for sololeg med de mange vibrations- og hastighedindstillinger.

Nu er der altså ikke længere et problem at have en kæreste i Aarhus, når man bor i København og masser af togbilletter kan derfor spares – hvis man vel og mærke investerer i et sæt vibratorer til 149,90 amerikanske dollars. Læs mere om Vibease på deres hjemmeside.

Tjek videoen med vibratoren her

Følg media:mac på Facebook og få de seneste nyheder om Apple, iPhone og hele universet omkring.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.