Ved årets Photokina messe så vi første gang Canons bud på et kompakt DSLR kamera med fuldformatsensor - et kamera der ikke bare henvender sig til den professionelle, men også entusiasten der gerne vil have super billedkvalitet til en overkommelig pris.

EOS 6D er lillebror til det velkendte EOS 5D MKIII, og har mange af de samme features. Selve huset er vejrforseglet, og kraftigt bygget, med et godt solidt greb. Canon har tænkt fotojournalist, rejsende folk, og har derfor gjort EOS 6D cirka 200 gram lettere end sin storebror.

Samtidig får man også, som det første DSLR nogensinde, indbygget GPS og WIFI. Kameraet kan f.eks. styres via din iPhone. Er ønsket et gedigent kamera der kan tåle mosten, og samtidig levere flotte billeder - tilmed hurtigt, så kunne EOS 6D meget vel være dit næste DSLR!

Til vores billeder har vi valgt et 24-105mm F4 L objektiv. Dette objektiv kan også fås i sæt med det nye EOS 6D. Billederne du finder i galleriet er alle optaget i JPG og ISO fra 100 til 12800. Alle er skudt håndholdt uden brug af billedstabilisering. Der er ej heller benyttet flash af nogen slags.

For nu kan du se et stort galleri med billeder skudt med EOS 6D. Vi begav os udendørs - i sne, og indendørs i en dårligt oplyste p-kælder samt storcenter.

Læs artiklen og se alle billederne her
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.