Teleselskaberne giver store rabatter på telefoner, men forlokkende tilbud kan let skjule meget høje priser – Se her hvordan du sparer 1000Vis af kroner på populære telefoner.

En mobil til én krone kan ende med at koste en bondegård. Det kan blive den rene lottogevinst eller ende i sort uheld når køber telefoner hos teleselskaberne – Prisforskellen er op til 70 procent og ofte kan det være helt umuligt, at forudsige om du ender med at betale boksen eller sparer kassen.

Vi har sammenlignet priserne på de 10 mest efterspurgte telefoner på markedet lige nu og undersøgelsen viser, at lave købspriser ofte skjuler et dyrt mobilforbrug og at telefonernes mindstepriser kan være stærkt misvisende.

Sammenlign priserne på 10 mest populære telefoner

Prissammenligningen er baseret på telefonernes aktuelle købs- og mindstepriser, samt prisen du må betale for tilhørende mobilforbrug over de første 12 måneder. Prissammenligningen afslører bl.a. store prisforskelle på:

Sony Xperia Z2 (besparelse op til 4.281,-), HTC One M8 (besparelse op til 2.878,-), Samsung S5 (besparelse op til 4.041,-) og iPhone 5S (besparelse på op til 3.113,-). Den gennemsnitlige besparelse er 70 procent.

Sådan sparer du mest på telefoner
a) Lad dig ikke lokke af lave købs- og mindstepriser.
b) Køb altid mobilen med en mobilpakke, der passer til dit faktiske mobilforbrug.
c) Køb mobilen i et teleselskab, der giver den bedste samlede pris på forbrug og mobil.

Gratis Android App måler automatisk dit mobilforbrug