Rygter siger, at en iPhone 5S er på vej
Rygter siger, at en iPhone 5S er på vej Foto: YVES HERMAN
Nye billeder kunne tyde på, at Apple allerede er gået i gang med efterfølgeren til iPhone 5, der udkom for få måneder siden

Så snart en iPhone er kommet på markedet, bliver den flået fra hylderne. Derfor går rygterne selvfølgelig konstant også på, hvornår det næste teknologiske vidunder fra Apple dukker op.

Nye billeder viser, at der måske snart er en opfølgning på vej til den seneste iPhone 5. Hjemmesiden www.iphone5parts.net har fundet frem til billeder, der kan ligne arbejdet på en bagside en S-udgave af 5'eren. De mener, at der kan være mulighed for at det er en opgradering, da et af billederne viser et X, hvor der burde være specifikke oplysninger. Normalt betyder et X, at det er en test-prototype.

Der er også ændringer inde i selve mekanikken, der tyder på, at det er en ny udgave, der er tale om. Ifølge hjemmesiden sidder hullerne til skruerne anderledes end de gør på den nuværende iPhone 5.

De seneste rygter om en nu iPhone er, at den vil komme omkring sommer 2013. Se billederne af den mulige iPhone 5S her (eksternt link).
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.