Hårdnakkede rygter hævder, at Apple lancerer iPhone 6c allerede i marts måned.

Apple bryder måske traditionen med at lancere iPhones i sensommeren og sender en ny model på gaden i løbet af foråret. Det drejer sig om en væsentlig opdateret udgave af plastik-modellen iPhone 5c, nemlig iPhone 6c. Det skriver websitet 9to5mac, baseret på adskillige kilder - deriblandt ansatte hos Foxconn, hvor telefonen angiveligt bygges. iPhone 6c bliver præsenteret sammen med Apple Watch 2 til marts, hedder det. Rygterne bakkes op af KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo, der har et ry for at vide, hvad der foregår.

Visuelt vil iPhone 6c minde en del om den seneste iPod Touch. Ifølge Kuo forventes iPhone 6c at være kapslet ind i metal, frem for plastik, som forgængeren. Den vil i modsætning til forgængeren være udstyret med Touch ID-fingeraftryksscanner og NFC-chip til Apple Pay, ligesom den vil få større processor (A9) og mere intern hukommelse. Den vil også få større batteri.

Skærmen vil fortsat være på 4 tommer, men til gengæld må den undvære 3D Touch, som Apple vil beholde i topmodellerne lidt endnu.

Du kan læse mere om ny teknologi i magasinet iNPUT - det er 100 procent gratis til tablets og telefoner.

Her til iOS og her til Android.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.