Der bliver kigget gevaldigt i diverse krystalkugler her hvor vi nærmer os årets udgang. Buddene på, hvad Apple kommer til at introducere os for i 2013, er mange.

Mange Apple-fans håber nok på en iPhone 6, men det kommer ikke til at ske, hvis man skal tro markedsanalytiker Gene Munster.

Han spår, at vi i september vil se iPhone 5S, som vi allerede har hørt rygter om, og iPad mini får en opgradering, så den bliver kraftigere. Desuden introduceres vi i september også for en spritny iPad, der er blevet fuldstændig re-designet og nu ligner iPhone 5 og iPad mini mere.

Munster mener, at det helt store fra Apples side i 2013 bliver det snart sagnomspundne TV fra Apple – ikke at forveksle med Apple TV, den lille medieboks, man kan koble til sit fjernsyn. Læs: Stor test af iPhone 5

Munster påstår hårdnakket, at Apple stensikkert arbejder på et TV, hvor den mindste model bliver et 42-tommer og den største bliver et 55-tommer. Den amerikanske pris skulle ifølge Munster være 1.500 – 2.000 dollars, eller det der svarer til cirka mellem 9.000 og små 12.000 kroner.

Men det er slet ikke alt, hvad Munster har set i krystalkuglen. I marts vil Apple lancere en iPad mini med retina-display og en iTunes radiotjeneste. Midt i 2013, i juni, får vi forsmag på et kommende iOS 7 og et nyt OS X, mens en Macbook Air med retina-display ligeledes vil se dagens lys.

Og til sidst vil november altså blive måneden, hvor Apple gør sin entré på TV-markedet.

Læs artikel: 3 og Telia i ord-fight om at være størst på data

Om Munster får hold i alle disse forudsigelser er svært at spå om, men spændende bliver det at følge.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.