Sådan forestiller designeren Yrving Torrealba, at Apples nye armbåndsur/iPhone kommer til at se ud.
Sådan forestiller designeren Yrving Torrealba, at Apples nye armbåndsur/iPhone kommer til at se ud. Foto: Yrving Torrealba / www.irving.com / www.venestudio.com/
Kilder i Apple afslører, at der netop nu arbejdes på højtryk med en af Apples næste satsninger - et ur med mange af de samme funktioner som en iPhone og iPad.

Der har tidligere været skrevet meget om Apples ambåndsur-lignende computer, der i pressen allerede er blevet døbt iWatch. Men nu tyder meget på, at Apple er forbi eksperimentstadiet, og at uret er tæt på snart at kunne sidde på håndleddet hos de mange Apple-glade kunder.

Lige nu knokler flere med 100 medarbejder med projektet - heriblandt designerne, chefer, marketingfolk samt software- og hardware-ingeniører, der tidligere har arbejdet med både iPad'en og iPhonen. Det skriver det amerikanske nyheds- og markedsdatabureau Bloomberg.

Bloomberg citerer to anonyme kilder i Apple for, at Apples intelligente ur snart vil være på trapperne.

iWatch vil angiveligt blive lavet i buet glas, der smyger sig om håndleddet og vil have alle de funktioner, der er tilgængelige i din smartphone eller tablet.

I sidste uge skrev også New York Times og Wall Street Journal om Apples ur-planer, og der forhandles angiveligt med den taiwanesiske hardware-producent Foxconn om produktion i Kina.

Apple vil ikke kommentere oplysningerne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.