Nvidia Shield er en tablet, der først og fremmest skal give gamere noget at lege med på farten.

Sidste år lancerede Nvidia sin Shield Portable, som var en lille spillekonsol, der bestod af en controller med en skærm på. Nu kommer opgraderingen i form af den noget mere fleksible Nvidia Shield Tablet og Shield Wireless Controller. Der er tale om en tablet med masser af power, der er udviklet til gamere, der vil have underholdning og spil med, uanset hvor de er.

Masser af gaming-power
Nvidia Shield Tablet er en tablet med 8” skærm i fuld HD. Tabletten har 16GB/32GB hukommelse som kan udvides med op til 128GB via microSD. Ifølge Nvidia er det specielle ved denne tablet, at den har en Nvidia Tegra K1 mobile processor med 192 GPU kerner, som gør at Shield Tablet kan afvikle spil lige så hurtigt og effektivt som en computer.

Man kan vælge kun at købe Shield Tabletten for sig, men man kan også vælge at investere i den trådløse Shield Controller, så man kan spille præcis som på en stationær spillekonsol. Nvidia Shield Tablet og Controller kommer til salg den 29. juli på Amazon. Prisen bliver 299 dollar for 16GB Wifi versionen og 59 dollar for en Shield Controller.

Se, hvor hurtigt Nvidia Shield klarer spil.