Inden længe vil det populære sociale medie Snapchat lancere en ny opdatering af deres app, og den vil have betydelige ændringer, lyder det.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

For selv om Snapchats antal daglige aktive brugere steg med 17 procent til 178 millioner på årsbasis i tredje kvartal, så er det stadig noget fra det forventede gennemsnit på 182 millioner brugere, som analytikere ifølge Ritzau havde forventet.

»Det, vi har hørt gennem årene, er, at Snapchat er vanskelig at forstå eller vanskelig at bruge, så derfor arbejder vi nu på at gøre appen enklere,« siger Evan Spiegel, der er administrerende direktør i Snapchat, til AP.

Ændringerne kommer også i kølvandet på Snapchat-aktiens dyk på børsen onsdag, hvor den ifølge AP faldt med 15 procent, og derfor håber man også, at ændringerne kan hjælpe virksomheden til at nå til de brugere, der er ældre end 34 år gamle samt Android-brugere.

Lige nu har Snapchat en kernebase blandt de 13-34-årige.

»Vi ved endnu ikke, hvordan brugerne vil reagere, når de begynder at bruge den opdateret app, men vi er klar til at tage risici for at sikre den langsigtede succes for os,« siger Evan Spiegel ifølge AP.

Evan Spiegel vil imidlertid ikke afsløre, hvornår opdateringen bliver rullet ud, ligesom han heller ikke kommer nærmere ind på, hvilke ændringerne der vil være tale om.