Lily Camera er måske den smarteste lille drone, vi nogensinde har set, og kan alt det, de andre ikke kan.

Droner er blevet mere end almindeligt populære, men “problemet” for dem der gerne vil bruge droner til action sport som eksempelvis skateboarding, snowboarding og mountainbiking, er at de fleste droner skal styres fra en telefon eller tablet – og det er lidt svært at have med at gøre mens man drøner afsted ned ad pisten. Det kan Lily Drone lave om på.

Den lille drone ligner egentlig de fleste andre droner, men skiller sig dog ud ved blandt andet at have et lidt mere “menneskeligt” design – de to sensorer der sidder på forsiden ligner små øjne, og får dronen til at se decideret nuttet ud. Designerne siger, at deres inspiration var fra animationsfilmen Wall-E.

Kast Lily op i luften

Eftersom man ikke skal fjernbetjene dronen, skal man heller ikke bekymre sig helt så meget om, om den falder ned eller om den løber tør for batteri. Skulle den i øvrigt løbe tør for batteri over vand, er det ikke et problem, for Lily er vandtæt. Man kaster simpelthen bare dronen op i luften, så slår den propellerne ud og gør hvad den er programmeret til – den kan eksempelvis flyve foran dig, efter dig eller ved siden af dig.

Dronen har en flyvetid på ca. 20 minutter, hvilket er ret godt. Kameraet er 1080p og optager slow i 720p. Den tager 12 megapixel stillbilleder. Den vejer kun ca. 1,3 kilo, så den er let at have med i tasken.

Du kan bestille Lily allerede nu – så får du den i februar 2016, lige i tid til skiferien.

Se en video med Lily hos iNPUT.