Onfone vendte op og ned på det danske mobilmarked i 2010 med billige mobilpakker og nu prøver de så lykken med tv og musik til fast lav pris. Det sker i samarbejde med YouSee, der er udbyder af tv, film og musik.

YouSee og Onfone er fra årsskiftet blevet lagt sammen, og det første konkrete udbytte er en række nye mobilpakker, som præsenteres under det nye slogan ’Mest ud af mobilen’.

- Sammenlægningen med YouSee har gjort det muligt at tilbyde vores kunder en række mobile oplevelser, der betyder, at danskerne kan få endnu mere ud af mobilen. Nu giver vi mulighed for fri musik og tv på farten. Sådanne tjenester er selvfølgelig set før, men det er helt unikt, at et lavprisselskab som os kan tilbyde dette, siger direktør Morten Strunge, Onfone, i en skrivelse.

De nye produkter er lanceret i dag sammen med et nyt Onfone univers. Onfone er blevet blåstribet - og refererer således til YouSees velkendte, grønstribede univers. Det er dog stadigvæk Lars Bom - Onfones kendte ansigt - der optræder som frontfigur for selskabet.

Først i Danmark: Så smart er ny smartphone med to skærme

Onfone lancerer fire nye mobilpakker, som alle indeholder tale, data, fri SMS og MMS, fri musik – med YouSees musiktjeneste (koster ikke datatrafik), fri Facebook (koster ikke datatrafik) og Onfone til Onfone (gratis).

Den billigste pakke koster 129 kroner og inkluderer to timers tale og 300 MB data. Så kommer en pakke til 149 kroner med 6 timer tale og 500 MB data. Pakken til 199 kroner giver 11 timers tale og 1 GB data, mens den dyreste koster 349 kroner og giver fri tale samt 5 GB data. Alle pris og al forbrug er per måned. Alle pakker som nævnt også fri musik og fri surf på Facebook.

Det er tilbud, der gælder frem og til og med 28. februar. Hvad priserne bliver herefter oplyses ikke.

Hvis man har abonnement på kabel-tv hos YouSee, kan man desuden se tv på mobilen, dog kun en time dagligt og kun inden for landets grænser (datatrafikken er inkluderet).

I alt vil man have adgang til op til 28 tv-kanaler. Ca. 1,2 millioner husstande har kabel-tv fra YouSee.

Følg Mobil på Facebook og hold dig opdateret om alt det vigtigste inden for mobilverdenen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.