Fra i dag ændrer Snapchat en af deres mest ikoniske features.

Det sociale medie blev hurtigt populært, fordi billeder og videoer, der blev sendt frem og tilbage mellem brugerne, forsvandt efter 10 sekunder eller mindre og ikke (i udgangspunktet) kunne gendannes, men det er altså slut nu.

'Vi har alle følt frustrationen over ikke at kunne nyde en snap fuldt ud – selv efter at have genspillet den – og vi ville give jer mulighed for at tillade, at modtageren kan nyde jeres snaps så længe som muligt. Efter dine venner er færdige med at se snappen og trykker for at lukke den, vil den forsvinde som normalt,’ skriver Snapchat i et blogindlæg.

Så fra i dag af er det altså slut med kun at kunne se billeder og videoer i ti sekunder eller mindre. Dog vil billederne og videoerne stadig forsvinde, når modtageren klikker på skærmen.

Desuden har Snapchat implementeret det populære ’videoloop’, som vi for eksempel kender fra det sociale medie Instagram.

Dette er blot en af de mange nye features, som Snapchat får med deres nye opdatering. En anden er, at du ikke længere behøver at rydde op omkring dig, inden du sender billeder, for med et nyt ’magisk viskelæder’ kan du fjerne vasketøj og rod fra dine billeder, inden du sender dem.

De nye features vil først være tilgængelige, efter du har opdateret Snapchat-appen.