På trods af sine kun 23 år har Kasper Povlsen allerede 111 kampe på cv’et for AGF, ligesom han har været fast mand på diverse U-landshold.

En skade har siden sommer holdt Kasper Povlsen ude fra Superliga-fodbold, men i weekendens 4-2 sejr i OB, var Kasper med i startopstillingen for AGF igen. Inden, har han dog nået af hjælpe BT/Mutanten med at teste det nye fodboldmanagerspil.

Ligesom de fleste Playstation-spillere hvert år venter på det nye Fifa, sidder rigtig mange PC-spillende fodboldfans og venter på årets nye udgave af Football Manager. Spillet lader dig træde i karakteren som ansvarlig for dit eget fodboldhold, hvor du både står for træning, indkøb og at sammensætte ugens hold, der skal på banen.

Til højrebenet
Kasper Povlsen har i mange år været trofast fan af serien, som han derfor kender indgående. Derfor lå opgaven med Football Manager 2013 også lige til højrebenet. ”Jeg har altid synes at manager-spillet er sjovere end f.eks. Fifa”, fortæller Kasper Povlsen. ”Der er noget helt unikt ved at tage styringen med alle aspekter omkring et fodboldhold og jeg må sige, at jeg altid imponeres enormt meget af realismen i spillet”

30+ and counting….
Football Manager 2013 udkommer fredag d. 2/11, men Kasper har alligevel haft spillet i den seneste uge. Han har været grundig, for timetælleren i spillet har allerede passeret 30 timer online. ”Ja, det er en tidsrøver af format”, griner Kasper. ”En god af slagsen, for der er rigtig mange forbedringer i år. Det der betyder mest for mig er, at man følger transfermarkedet meget tæt. Man får hele tiden at vide, hvem der er ved at købe hvem og små hints om, hvilke spillere, der kunne være interessante. Der er også forbedring af træningen, som er langt mere vigtig nu. Hvis man ikke får tilrettelagt de rigtige træningspas, taber holdet pusten i kampene og taber på det. Sådan er der en del flere nye tiltag og det er altså stærkt”, fortæller Kasper Povlsen

Skal redde Getafe
- En af de rigtig sjove nye ting i årets udgave er, at man får en foruddefineret opgave, som skal løses, fortæller Kasper. Jeg er således gået i gang med en svær opgave i den spanske division, hvor Getafe ligger til nedrykning og min opgave er at redde dem, slutter Kasper Povlsen

Titel: Football Manager 2013
Til: PC og Mac
Pris: set til 279 kr. på Coolshop
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.