Dem med vasen er klar til at erobre verden med en transportabel højttaler, der i mistænkelig grad ligner noget, vi har set før ...

Husker du Kähler-vase-vanviddet, hvor 16.000 danskere på samme tid forsøgte at få fingrene i en speciel guldstribet jubilæumsudgave af Kählers vase? Selvsamme Kähler har nu snittet en trådløs højttaler, der skal på gaden til marts.

Lad os bare være ærlige: Futago, som den hedder, ligner simpelthen en ublu kopi af Libratone Zipp. Samme runde form, en læderstrop, betjening på toppen, todelt design. Så er både Zipp og Kähler Futago beskrevet.

Læs også: Libratone slagter samtlige produkter

Nyheden blev sluppet i går på de sociale medier - nedenfor Kählers post på Instagram (artiklen fortsætter efter billedet ...)

Kähler har fået højttalerproducenten System Audio fra Roskilde til at bygge Fugato, og materialerne er keramik, træ og læder. Vi ved endnu ikke hvordan højttaleren er bestykket, men den skulle komme på markedet i løbet af marts måned til en pris på knapt 1.900 kroner.

Så kan vi bare håbe, at Kähler ikke lancerer en udgave med guldstriber ...

Vil du have teknologi direkte i dit nyhedsfeed, så giv iNPUT et Like på Facebook (https://www.facebook.com/TabletmagasinetiNPUT/)

Du kan læse mere om ny teknologi i magasinet iNPUT - det er 100 procent gratis til tablets og telefoner.
Her til iOS og her til Android.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.