Betabrand og Norton er gået sammen i bestræbelserne på at lave et par cowboybukser, der kan blokere radiosignaler og beskytte dig mod digitalt lommetyveri.

Berøringsfrie betalingsmuligheder som eksempelvis Rejsekortet til kollektiv trafik bliver i stigende grad en del af vores hverdag. Fremtiden byder med stor sandsynlighed kun på flere løsninger med såkaldte radio freequency identification (RFID) signaler, og det betyder samtidig en øget risiko for at blive udsat for digitale lommetyverier.

'Risikoen for at dit berøringsfrie betalingskort bliver lænset forsøger Betabrand og Norton nu at komme til livs med et par jeans. Bukserne er lavet i et materiale, der kan blokere for RFID-signalerne og forhindre, at en tilfældig forbipasserende kan hacke dit kort med en speciel scanner. Betabrand og Norton har udover et par bukser også udviklet en blazer i samme materiale, og begge bliver sat til salg i februar. Jeans og blazer bliver begge sat til salg i USA, mens vi nok må vente noget på at se bukserne i europæiske butikker. Vil du være hurtigt ude for at fremtidssikre dig mod digitale lommetyverier, må du altså købe fra den anden side af Atlanten, hvor bukserne koster ca. 800 kroner og blazeren ca. 1200 kroner.

Se, hvordan Betabrands jeans virker i videoen her.