Arkivfoto
Arkivfoto Foto: TIMOTHY A. CLARY

Vi havde egentlig ventet det - at Apples nyeste telefon ville lægge sig tæt op ad designet, de lancerede i 2014 med iPhone 6. Men vi havde nok ikke regnet med, at den ville ligne SÅ meget!

Nu skal man jo aldrig skue hunden på hårene, og Apple har før bevist, at det ikke er en svaghed at være tro mod et velafprøvet design – og det er åbenbart også det, de er i gang med at gøre denne gang, i hvert fald hvis man skal tro nye billeder, der netop er lækket.

Den nye iPhone7 kommer til at se således ud, hvis man skal tro iNPUTs franske kilder.

Pålidelig kilde
Kilden til det lækkede billede, der forestiller iPhone 7’s bagside er det ganske troværdige nowhereelse.fr, der før har været først med billeder af især Apples nye produkter. Billedet viser altså en bagside, der ligner den forrige model rigtigt meget – men uden de karakteristiske antenne “linier”, der ellers findes på iPhone 6 og 6S.

Læs også: iPhone 7 bliver den tyndeste nogensinde

Udover de manglende antenner kunne billederne antyde, at telefonen er en smule tyndere end forgængeren. Derudover er der ikke meget, der tyder på at iPhone 7 skulle få en større overhaling på design-siden. Der er endnu ikke nogle data om, hvilke hard- og software features iPhone 7 vil få indeni – i hvert fald ikke ud over det, vi kan gætte os til og tidligere har hørt.

Vil du have flere nyheder som denne i din nyhedsstrøm på Facebook? Så giv iNPUT et like her!

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.