Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I flere måneder har det kun været muligt at få fingre i OnePlus One mobilen, hvis man havde en særlig invitation. Den 27. oktober kan alle bestille en, men salget er kun åbent én time.

Hvis man bare må have fingre i en OnePlus One, så skal man være sikker på at opholde sig i nærheden af en computer den 27. oktober mellem klokken 17 og 18. Det er nemlig dén ene time, hvor OnePlus One åbner for salget af deres telefon. Men det er en god ide at gå ind på hjemmesiden og oprette en brugerkonto allerede nu, så man er klar på selve dagen. Her kan man også se nedtællingen, så man har styr på, hvornår det er.

Hypet mobil

Det særlige ved OnePlus One telefonen er blandt andet den måde, den er blevet markedsført på. Brugerne har haft mulighed for at skaffe sig invites til at købe OnePlus One blandt andet ved at få en invitation fra folk, der allerede har købt telefonen eller ved at deltage i online konkurrencer. Det har skabt en enorm hype omkring telefonen.

Stor ydelse for små penge

OnePlus One kalder selv deres telefon for en Flagship killer, altså en flagskibs-dræber, og her menes der topmodellerne fra andre mobilproducenter. Og der er måske noget om snakken. Man får i hvert fald en masse ydelse for pengene. Telefonen findes i to versioner: En hvid med 16GB lagerplads og en sort med 64GBlagerplads Den første koster 2.099 kr. og den anden koster 2.399 kr. Når man så ser, hvad man i øvrigt får for pengene, kan man godt forstå, at OnePlus One har selvtilliden i orden.

OnePlus One har en 5,5 ” skærm i fuld HD, 3 GB RAM, en 2,5GHz quadcore processor og et 13 MP kamera med 4K video. Det er specifikationer, som man også finder i langt dyrere topmodeller fra andre producenter, så der er ingen tvivl om, at OnePlus One vil virke tillokkende på mange mobilkøbere. Se en video og link til OnePlus Ones timesalg her.

Andre læser også