Lækre danske Libratone har igen forsøgt sig med et lydanlæg, der særligt henvender sig til Apples iPhone og deres øvrige iOS-enheder.

AirPlay-featuren er et vigtigt omdrejningspunkt i denne enkle og tæppebeklædte rouladeafspiller, men via featuren PlayDirect kan man også benytte sig af trådløs afspilning uden for de trådløse netværks rækkevidde. Har man Android, så er der bestemt også noget at komme efter i denne lynlåsprægede højtaler.

Super-simpelt setup
Opbygningen af Zipp er ganske enkel. På toppen sidder den velkendte lille nattergal i midten af knappen, som man bruger til at vække og slukke afspilleren. Her sidder der også volumenknapper.
På bagsiden, hvor den fine læderstrop, der gør Zipp ultra-fleksibel, også er placeret, finder man tilslutningsmuligheder i form af USB og minijack-adgang. Her kan man også se, om der er forbindelse til netværket og dermed AirPlay-featuren, hvis man er Apple-bruger.

Læs artikel: Musiktilbehør til smartphones

Libratone Zipp
AirPlay-delen er uhyre nem at sætte op, hvis man for en kort stund gider at binde Zipp sammen med en iPhone via USB-kablet, og herefter er der slet ingen ben i at benytte sig af den trådløse afspilningsmulighed.

Jeg er dog en kende irriteret over, at jeg ikke kan vække Zipp fra standby uden at skulle hen forbi og give fuglen på toppen et lille klap. Det betyder i praksis, at jeg ved hjemkomst skal smide skoene, inden jeg kan trykke play og få fyraftensmusik blæst i min retning.

Læs meget mere om lyden, designet og brugervenligheden i Libratone Zipp
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.