Som det første danske medie, har BT haft Trittons nye Xbox 360-headset på prøve. Det første helt trådløse headset til Microsofts populære maskine. Den koster en bondegård, men til gengæld er den også en livredder..

De seneste år har spilbranchen også haft det hårdt med faldende salgstal på både spil og spillemaskiner. På et område går det dog voldsomt fremad med salget, nemlig på tilbehørs-siden. Specielt headsets er blevet uhyre populære i takt med, at kvaliteten er blevet forrygende god og priserne tilsvarende rimelige. Enhver seriøs gamer skal have et godt headset, hvis der skal spilles på andet end amatørplan

Warhead
BT har haft fornøjelsen af Trittons eksklusive nye headset med det respektindgydende navn Warhead. Med en udsalgspris på omkring 2.500 kr. tilhører det noget af det dyreste på markedet, men til gengæld er det også et stykke tilbehør, der for gamere betegnes som et værktøj, der kan afgøre spil. I årets bedste spil, Modern Warfare 3, der er et utroligt realistisk krigsspil, sidder der tusindvis af gamere og bruger adskillige timer på onlinekampe hver dag og når man spiller med i den bedste klasse, er det ofte de helt små ting, der afgør om man taber eller vinder. Om man bliver skudt, eller om man når at skyde først. Der er Warhead-headset’et et uhyre vigtigt redskab.

Med sine helt unikke egenskaber kan man, bogstaveligt talt, høre en knappenål falde, i spillet. I praksis i et spil, betyder det f.eks., at man kan identificere modstandernes placering på deres fodtrin. Når man sidder med et 7.1 surround Headset kan man ganske enkelt høre, om modstanderne befinder sig foran eller bagved – og også bedømme afstanden.

Helt afgørende
Trittons Warhead er på vej i butikkerne nu og der er ingen tvivl om, at det bliver et hit blandt Xbox-spillerne. Vel at mærke dem, der har gaming som deres alfoverskyggende interesse.

Af den simple grund at Warhead er markedets bedste produkt p.t. 2.500 kr. er voldsomt mange penge – man kan jo få 2 Xbox-maskiner til den pris – men omvendt er det også et stykke værktøj, der er medvirkende til succes eller fiasko i spillene. Afgørende for, om du lever eller dør online.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.