Hent masser af cool apps til en bedre og sjovere skiferie
Hent masser af cool apps til en bedre og sjovere skiferie

Jubii! Vinterferien og dermed skiferien står for døren - her er masser af coole apps til en bedre og sjovere skiferie.

iTrailMap

Lidt orienteret mod det amerikanske og med meget få nordiske destinationer - i Norge er det kun Trysil, som figurerer og i Sverige er der kun blevet plads til Sälen og Åre.

Resten er Europa ser bedre ud, og der er rigtig mange alpedestinationer at kigge på. Appen giver ikke så meget end kort over destinationerne, som er lagt ind som kort, nøjagtig som vi kender dem fra papirformatet fra turistkontoret.

Til gengæld bliver appen ikke krøllet, og med iTrailMap i lommen har du altid fuldt overblik over dine foretrukne destinationer, ligesom vi stadig er nogle der godt lide at sidde og nørde områder forud for vores ferier.

Fås til Android og iPhone.

Pris: Gratis.

LÆS TEST: Så fed er Google Nexus 7 med 3G

Sikker på ski

Danmarks Skiforbund har lavet en app til skiferien. Den giver gode råd til god opførsel på pisterne og er også et socialt netværk, hvor man kan dele sine oplevelser med andre danskere.

App’en har en hel række features, blandt andet en kontaktside til SOS International, hvis uheldet skulle være ude. ’Sikker på ski’ har mange gode råd og kan være rigtig god at have ved hånden på ferien.

Fås både til Android og iPhone.

Pris: Gratis.

12 Ski Lessons

Nybegynder på ski? Og ikke råd til en skiinstruktør? Det har du nu med denne app! Som navnet nok afslører, indeholder app’en 12 ski-lektioner og kan bruges af folk på alle niveauer.

Fås både til Android og iPhone.

Pris: 26,5 kroner til Android, 32 kroner til iPhone

Ski Tracks

En af de populæreste ski-apps er Ski Tracks – GPS Track Recorder. Den følger dine ture ned af bjerget og måler fart, højde, pistens hældning osv. Tager du billeder undervejs, sørger app’en for at geo-tagge billederne.

Når dagen er omme kan du bl.a. dele dagens tur i 3D på Facebook eller mail med Google Earth. Eller gense hele dagen på playback i preview mode.

Appen fungerer uden mobildataforbindelse, er batteribesparende og fungerer udelukkende på GPS, så du ikke får en skyhøj telefonregning.

Findes til Android og iPhone

Pris: 7 kroner til Android, 7 kroner til iPhone

En lignende app til Windows Phone er Ski Tracker, der mange af de samme ting. Den er gratis kan hentes her.

Find masser af andre fede ski-apps lige her, vi har samlet 20 i alt!

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.