Bare fordi man ikke gider bruge spidsen af en jetjager på en ny mobil, kan man sagtens finde en, der er virkelig god og vi har støvsuget nettet for en række af de bedste smartphones i prisklassen mellem 1.000 og 2.000 kroner – og det er pris uden abonnement.

Af Emil Nygaard

Nokia Lumia 800 – set til 1.875 kr.

Det er altså en ret vild pris, Nokia Lumia 800 er landet på nu og skal du have en ven eller et familiemedlem med på Windows Phone-bølgen, er Lumia 800 et godt bud.

Prisen ripper dig nemlig ikke for at hvad du ejer, og alligevel får du en nyere Windows Phone, der snart vil kunne opgraderes til version 7.8 og dermed, næsten, være på niveau med Windows Phone 8.

Samtidig får du et 8 megapixel kamera, 3,7 tommer skærm samt prisvindende design.


Samsung GALAXY Xcover – set til 1.355 kr.

I modsætning til Lumia 800, får du i Galaxy Xcover ikke så frygtelig imponerende hardware. Kameraet rammer kun lige 3 megapixel og Android versionen kommer da heller ikke over 2.3 Gingerbread.

Til gengæld er den meget billig, og perfekt til håndværkeren der gerne vil have en smartphone, men måske ikke har behov for det nyeste nye.

Samsung lover nemlig selv, at Xcover kan overleve i 30 minutter på en meter dybt vand, og at den både lukker tæt for støv og sand.

Sidst, men ikke mindst, skulle glasset på skærmen være 4-5 gange stærkere end de fleste andre smartphones.

Find endnu flere fede smartphones til mellem 1000-2000 kroner og se hvilken vi anbefaler dig at går efter – her.


Nyt nummer af Magasinet Mobil i butikkerne nu – læs alt om det her.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.