Facebook Messenger er ikke længere kun at finde på din smartphone. Nu kan du også bruge den direkte fra dit Windows-skrivebord.
Facebook Messenger er ikke længere kun at finde på din smartphone. Nu kan du også bruge den direkte fra dit Windows-skrivebord. Foto: Screendump

Smartphone-app’en der samler alle dine Facebook-beskeder og chats er så populær, at Facebook nu også har sluppet den løs på din computer.

Da Facebook Messenger for nylig blev udgivet som app til iPhone og Android, blev det en stor succes med det samme. For ikke nok med, at du kan erstatte dine sms’er med Facebook Messenger, du får også fat i dine Facebook-venner, uanset om de sidder på computeren eller smartphonen.

Derfor har Facebook nu også sluppet en PC-udgave af app’en løs.

Det betyder, at du direkte på dit skrivebord kan chatte med eller skrive beskeder til dine Facebook-venner, uden at have Facebook åben i en browser.

Det er smart, fordi de mennesker, der har Facebook Messenger installeret på deres smartphone, vil modtage din besked, som om det var en sms, mens dem, der bare sidder og er på Facebook, vil modtage den i deres indbakke.

Facebook sigter helt klart efter at prøve at erstatte din email og dine mange sms’er. Om det lykkes vil tiden vise, men med PC-udgaven af Facebook Messenger er de i hvert fald kommet et skridt tættere på.

Du kan læse mere om Facebook Messenger tl PC her.

Du kan downloade Facebook Messenger til PC her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.