Når du for første gang, har et systemkamera i hånden, kan det være meget intimiderende. Alle de knapper. Alle mulighederne. Den store sensor. Stor zoom. Lav dybdeskarphed. Man hører så meget og ved så lidt. Men de unge piger er ikke i tvivl. De vil have det avancerede kamera og kan finde ud af det!
 
I dag har nærmest alle danskere, over 5 år, en mobil. Dvs de har også et kamera. For en mobil i dag, uden kamera, er som et hjem uden en fladskærm. Det betyder også, at der bliver taget flere billeder i dag, end nogen siden tidligere.
 
Utrolig mange unge, specielt piger, tager så mange billeder at man slet ikke kan forstå det. For mange går det hen og bliver en hobby at tage billeder.
 
Men mobilen er jo lidt begrænset i dens kamera muligheder. Her kommer så et systemkamera på banen. Rundt i de danske butikker, bliver der nu solgt flere DSLR kameraer til unge piger end nogen sinde før. Og det er jo en lidt sjov tendens, for elektroniske dimser og nørderi, har altid haft det største publikum blandt mænd.
 
Pigerne vil have spejle
At tage kreative billeder, er ikke blot et spørgsmål om udstyr, men også fantasi og et godt øje for komposition. Derfor er der flere og flere som vælger et systemkamera. Men det er ikke nok for de unge piger, med et kompakt kamera. Nej nej - de vil have spejlrefleks så de virkelig kan udforske deres kreativitet.
 
Der bliver handlet både ekstra objektiver, filtre og andet tilbehør, så kreativiteten virkelig kan få frit løb.
 
Lad os høre fra dig
Er du én af de mange unge piger, som for nylig har købt eller fået dit første DSLR, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
 
Kontaktinformation til at skrive til os, er på artiklens link her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.