Danskeren og Apple-eksperten Jan Egebjærg var den første Apple-forhandler i Danmark og havde kendskab til Apple, inden de kom til Danmark.

Han har gennem tiderne samlet rigtig mange Apple-produkter sammen, så mange, at han antager, at han selv har den største samling af Apple-produkter i verden.

'Jeg har over 200 maskiner, næsten alt, Apple har lavet. Jeg har hørt om en i Rusland, som har omkring 50 produkter, som vises frem ved forespørgsel, men der findes ikke et egentlig museum', forklarer Egebjærg.

Derfor har han de sidste par år tænkt, at de mange produkter skulle lide en sjovere skæbne end at samle støv på et lager. Og derfor kan verdens første Apple-museum blive en realitet.

Se billederne: Så billigt kan du lave iPhone om til sci-fi-gadget

Egebjærg krydser selv fingre for, at det kan ske til efteråret, men: 'I disse tider er det svært at finde financiering', forklarer han. Han vurderer, at der skal omkring en million kroner til for at føre projektet ud i livet. Han er dog klar til selv at skyde de nødvendige penge i projektet, understreger han.

Han forklarer, at han tidligere har skrevet til Steve Jobs personligt og fremlagt projektet, men hverken Jobs eller Apple har reageret på hans henvendelser, bortset fra en mail med beskeden, 'vi ser kun fremad ikke tilbage, men held og lykke med det'.

'Det synes jeg er mærkeligt', fortæller Egebjærg, der synes, at Apple burde have en interesse i et sådan projekt og museum.

Se billederne: Disse produkter kan man se på Apple museet

Bliver museet en realitet, vil det åbne i Berlin, da udgifterne til et sådan projekt er betydeligt lavere end i København og samtidig vil der også være langt flere turister.