Det største nedslag i prisen kommer på MacBook Pro i 13” udgaven med Retina opløsning. Apple trækker 2.000 kr. fra prisen
Det største nedslag i prisen kommer på MacBook Pro i 13” udgaven med Retina opløsning. Apple trækker 2.000 kr. fra prisen Foto: APPLE / HANDOUT

Apple, der ellers altid har været kendt for at holde deres priser fuldstændigt i ro, har onsdagl eftermiddag sat priserne ned på nogle af deres dyreste computere.

Det største nedslag i prisen kommer på MacBook Pro i 13” udgaven med Retina opløsning. Apple trækker 2.000 kr. fra prisen, så den nu lyder på 11.699. Dermed får man den til samme pris som den ”traditionelle” MacBook Pro der ikke har Retina skærm eller SSD disk – men til gengæld en hurtigere processor og en større almindelig harddisk.

Apple sender med prisreduktionen dog nok et signal om, at vi ikke skal forvente, at de bærbare computere fra firmaet i fremtiden udelukkende vil komme med den højtopløselige Retina skærm.

Macbook Air nedsættes også

De som er på jagt efter den største MacBook Air med 256GB hukommelse vil nu også kunne få den billigere; 10.999 kr. på Apples egen hjemmeside – det er 500kr. billigere end på den billigste hjemmeside – og de andre forhandlere vil formentlig følge med ned, så den ville kunne købes til 10.499 i løbet af få dage.

Om det er det svigtende computersalg i sidste kvartal, der har givet Apple nogle gevaldige hug på aktiemarkedet, der er grunden til prisnedsættelserne, er svært at sige – under alle omstændigheder er det gode nyheder for potentielle Mac-brugere.

Nyheden leveres i samarbejde med iNPUT – et gratis magasin om gadgets på din tablet: www.inputmag.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.