Teleselskaberne har store familieproblemer. Kun 8 ud af 36 teleselskaber tilbyder familievenlige mobilabonnement og gunstige fordele – Få overblikket over gode priser og fordele til familien.

Vi har undersøgt teleselskabernes tilbud til familier og set nærmere på priserne, familierabatter og fordele. Resultatet af undersøgelsen viser at danske gennemsnitsfamilier årligt kan spare op til 7.000 kroner på mobilregningen. Samtidig er det med de billigste familiepakker, at familierne får de absolut største fordele. 

Se undersøgelsen af teleselskabernes familiepakker

De dyreste familiepakker giver familierne årlige mobilregninger på op til 12.000 kroner og det er efter div. familierabatter er fratrukket, men de billigste løsninger behøver ikke koste mere end 4.000 til 5.000 kroner (prisforskelle på 240 – 275 procent).

De bedste og billigste på telefoni til familier kommer måske fra en uventet kant. Dagligvarebutikker og benzinselskaber står nemlig bag betydelig bedre priser og giver langt større fordele end de fleste teleselskaber.

I tillæg til billig telefoni, får familierne ved en lang række af landets førende dagligvarebutikker ekstra mobilforbrug – helt op til 40 procent ekstra - med i indkøbsposen når familien alligevel handler dagligvarer. Der er ganske enkelt tale om så store fordele, at man næsten kan snakke om ”at det kan betale sig, at tale med mad i munden.

Ikke alle teleselskaber har familieproblemer. Familier der ønsker fordele i form af rabatter på telefoner, god forbrugsoversigt og kontrol over børnenes forbrug og internetadfærd, kan også hente gode priser ved flere traditionelle teleselskaber. Priserne for et års mobilforbrug til hele familien ligger her på ca. 5.000 kroner.

Gode råd hvis familien vil samle familien i ét teleselskab:

  • Benytter et netværk, der dækker og har god internethastighed hvor familien bor.
  • Kan imødekomme familiemedlemmernes individuelle mobilforbrug og tilbyder konkurrencedygtige priser.
  • Tilbyder fordele, som forbedrer familieøkonomien eller øger bekvemmeligheden.
  • Tilbyder services som; Forbrugsoversigt og div. kontrolmuligheder som f.eks kontrol og sikring af børn og teenagers forbrug og internetadfærd.

Find billigste familiepakke der opfylder familiens behov