Apple har på dette års Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) valgt ikke kun at fokusere på software. De har samtidig også en del hardware på programmet – blandt andet nye Mac-computere i stort set alle produktgrupper.

Nye MacBooks

Alle MacBook Pro’er får også nye processorer fra Intel – deres nyeste Kaby Lake serie. Det har været et kritikpunkt fra probrugere, at MacBook Pro ikke har haft de nyeste processorer – hvilket de altså kommer til nu.

iMac med bedre skærme og nye processorer

Apple opdaterer deres nye iMac computere til de nye Kaby Lake processorer. Der bliver samtidig mulighed for at købe 21,5” iMacs med 32GB hukommelse og 64GB på storebror med 27”. Der er også nye grafikprocessorer – og ingen 4K iMacs kommer længere uden separate grafikkort. Stort set alle iMacs får en opgradering på grafikken, og faktisk er mange af de nye maskiner 3x hurtigere end den foregående generation. De nye iMacs skulle være i stand til at generere ganske kraftig VR også.

iMac Pro

Udover opdateringer til iMac-serien gav Apple også et sneakpeak på deres nye iMac – kaldet iMac Pro. Den nye maskine hævder Apple selv er den hurtigste Mac nogensinde. Processoren er en 8 kernet Xeon processor – men du kan købe dig til den helt store model med hele 18 kerner. Derudover vil den være udstyret med den nyeste Radeon grafikprocessor, kaldet Vega. Du kan endda fylde hele 128GB hukommelse på – og 4TB SSD disk. Maskinen kommer i den koksgrå finish vi også har set på de nyeste MacBooks.

Desværre får vi den ikke at se før slutningen af året – og bliver ”kun” ca. 5000 dollars. De andre Macs er tilgængelige allerede nu.

WWDC afholdes af Apple i San Francisco og har eksisteret siden 1990.

Artiklen er leveret i samarbejde med iNPUT - Danmarks største gratis magasin om gadgets, gaming, streaming og tech - se mere på www.inputmag.dk.