iPad Mini
 iPad Mini Foto: KIMIHIRO HOSHINO

Mini-tabletterne på 7-8 tommer går deres sejrsgang verden over, men Apple skulle være klar med en redesignet iPad på den anden side af sommeren 2013.

Apple fandt endnu et guldæg, da de lancerede den første iPad for og den dominerede totalt tablet-markedet i et par år. Så kom mini-tabletterne til lave priser og pressede iPad, men Apple holdt længe fast i, at de aldrig ville komme med en iPad Mini. Det gjorde de som bekendt og den blev også hurtigt umådeligt populær og har bestemt også kannibaliseret på iPad.

En del brancheanalytikere har derfor spekuleret i, at den store iPad ikke igen ville kunne blive lige så populær som tidligere.

Men nye rygter siger, at Apple i den gang grad gør, hvad de kan for at holde iPad-gryden i kog. Således skulle de være klar med en totalt redesignet iPad i løbet af tredje kvartal.

Læs også: Masser af tilbehør til iPhone og iPad

Den kommende iPad skulle få samme type kabinet som iPad Mini og skulle få bedre lyd, blive tyndere og lettere, hvilket spås at skulle være nok til at friste køberne til at købe den 9,7 tommer store iPad.

Da Apple kommer til at bruge mange af de samme materialer som til iPad Mini, skulle de kunne reducere produktionsomkostningerne og dermed være i stand til at sænke købsprisen.

Det skulle så også betyde, at iPad 2 blive sendt ud på de evige tech-marker, lyder det i rapporten.

Læs også: 5 ting du skal overveje inden du køber højtaler-dock

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.