Foto: Mandy Cheng
Starten på et nyt år markerer også starten på en masse nye enheder, som vi skal se i det nye år, og selvom der har været blandede meninger om en ny generation iPhone, viser nyeste rygter dog nye spændende ting.

Tredjeparts-iOS-udviklere har nemlig kontaktet hjemmesiden The Next Web, da deres logfiler har set nogle helt specifikke ting, der peger mod både en ny iPhone, men også et nyt styresystem, nemlig iOS7.

Logfilerne viser forespørgsler fra en telefon, der identificer sig selv som "iPhone 6,1" og skriver, at den kører med styresystemet iOS 7. Den nuværende iPhone 5 identificerer sig som ”iPhone 5,1” eller ”iPhone 5,2” alt efter hvilken LTE version den kører med, så det er meget sandsynligt, at dette er en efterfølger – om det så bliver en 5S eller 6 vides ikke med sikkerhed.

Vind den nye LG Nexus 4

The Next Web har selvfølgelig været skeptiske overfor informationerne, da spøgefugle kan have ”spoofet” informationerne sendt til udviklernes logfiler. De pointerer dog, at forespørgslerne kommer fra IP-adresser, som kan spores tilbage til Apples hovedkvarter i Cuptertino i Californien.

Alt dette kunne tyde på, at Apple er ved at teste kompatibilitet af nogle større kendte apps med det nye styresystem, og så måske også en prototype af en ny iPhone. Det forventes at Apple fremviser iOS 7 til deres udvikler-konference WWDC til sommer.

Følg Magasinet Mobil på Facebook

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.