Maskiner: PS3, Xbox 360, PC
Genre: Headsets
Anmeldt af: Mutanten.dk
Stjerner: 6/6

Turtle Beach udsendte samtidig med udgivelsen af Black Ops II, dette Sierra-headset. Et meget eksklusivt headset, der ligger i den meget dyre ende, med en butikspris i Danmark på omkring 3000 kr. For mange lyder det fuldstændig vanvittigt og der er da heller ingen tvivl om, at man skal være hardcore for at eje Sierra, og få value for money.

Der kører hele tiden en heftig debat om, om man skal foretrække trådløse eller 'wired' headsets. Sierra er MED kabel og det er stadigvæk min personlige favorit. Selvom der er sket ufatteligt meget for de trådløse headsets er man aldrig 100% fri for unødig støj og interferens, hvilket man helt fjerner risikoen for med den 'gode gamle' trådmodel.

Hvis man overvejer at købe et headset i Sierra-klassen skal man alvorligt overveje om man kan magte at håndtere de tilbud, der gør produktet dyrt. Du skal altså være ekstrem god gamer på højt niveau, hvor detajler i spillet, kan afgøre dine kampe. Er det tilfældet formår Sierra til gengæld at give dig ALT du har behov for. Du kan programmere og customize på rigtig mange måder, så du formår at skabe lige nøjagtigt det lydmiljø, du mener vil øge dine muligheder i f.eks. Black Ops II. Det er uhyggeligt vigtigt, for der er utrolig stor forskel på, hvad man som spiller har brug for og der er givetvis ikke to spillere, som oplever at få fordel ved nøjagtig den samme ting, rent lydmæssigt. Når man er på dette detaljerede plan er det faktisk lidt sjovt, at dette headset jo nærmest bruges til at gøre lyden mindre i det store hele, for at fremhæve små detaljer.

Naturligvis er hedaset'et både flot, lækkert, blæret og behageligt at have på 4-5 timer i træk. Der er ingen grund til at ofre plads på dette, for sådan er produkterne fra Turtle Beach. Man betaler ekstra for en virkelig velfungerende styre-kontrol, hvor du kan styre alle dine lyde og set-up's på meget enkel vis. Der er mange små fede detaljer, men den primære funktion, at denne boks er let at håndtere i en presset situation, er så evigt altafgørende.

Lydmæssigt er der egentlig heller ikke så meget at kommentere. For naturligvis leverer Sierra en skarp, sprød og særdeles direkte lyd, der kan bruges i alle sammenhænge. Men når vi beskæftiger os med professionelle værktøjer som Sierra dybest ser er, måles det primært på lyddetaljer. Detaljer, detaljer og atter detaljer. HER står det helt klart, at Sierra overgår ALT jeg nogensinde har haft på ørerne. Det fedeste er tilmed, at man kommer hurtigt ind til detalje-delen på Sierra. Man sidder hurtigt og leger med lyden og kan justere på alle tænkelige måder og hvis man skal sammenligne Sierra med alle de andre dyre produkter, der næsten mener at tilbyde det samme, vil jeg gøre det med ordet; lethed.

Turtle Beach EarForce Sierra opfylder de krav jeg har til et headset i denne prisklasse og overgår også mine forventninger på flere punkter. Sierra tilføjer så den ekstra dimension at det er let at arbejde med. Det kan man bestemt ikke sige om mange andre. Det er lidt en fortærsket floskel, når Turtle Beach selv reklamerer med, at Sierra er "The Ultimate Weapon" til dine skydespil, men alligevel er det bare den bedste forklaring på, hvorfor man skal betale så mange penge for dette tilbehør.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.