Ved udgangen af 2013 har den mobile trafik overhalet trafikken fra den bærbare. Sådan lyder nytårsspådommen fra In2media-ejede InSilico. Blandt de flittige brugere af mobiltrafikken er dating-glade brugere hos Elitedaters.dk, der i sommer lancerede en ny app.

Nigel Rasmussen, adm. direktør for Elitedaters.dk, forklarer, at mobil-appen bliver brugt så meget, at de betragter deres www-hjemmeside som en sekundær kanal.

Og Elitedaters.dk kan afsløre nogle interessante tal. I timerne mellem 9 og 16 er hele 78 procent af brugerne logget ind via Elitedaters mobil-app. Der bliver med andre ord datet og flirtet rigtig meget lige midt i arbejdstiden.

LÆS ARTIKEL: Flere iPhones vågnede ikke op ved årsskiftet

Også dating.dk oplever store stigninger på logins via smartphones. De er steget med over 300 procent det seneste år, og udviklingen fortsætter. Yderligere er antallet af breve sendt over deres mobil-app steget med endnu mere.

Dating.dk kom også med en ny app sidste år og en af de mere bemærkelsesværdige nye funktioner ved den nye app var push-notifikationer, som bliver tilsendt på baggrund af, hvor man befinder sig.

Det betyder, at brugerne får at vide, når de er i nærheden af en potentiel partner, som matcher ens personlighed.

Dermed foregår online dating nu ikke længere kun foran computeren derhjemme. Det er blevet noget, man kan gøre hvor som helst. Og med push-notifikationer sker det ganske automatisk.

Vind den nye LG Google Nexus 4
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.