Den kommende iPhone har igen sat gang i spekulationerne om, hvad producenten Apple har fundet på.

Hvordan kommer den til at se ud? Hvilke nye funktioner kan vi se frem til? Hvilke farver kommer den i?

Og nu starter spekulationerne igen forud for Apples årlige iPhone-præsentation i september. Denne gang er turen kommet til iPhone 7s og 7s Plus, men noget tyder på, at vi også allerede i år bliver introduceret til en iPhone 8. Det skriver News.com.

Den britiske YouTuber Safwan Ahmedmia, der tjener penge på at lave videoer om elektronik, har nemlig lagt fire billeder op på sin Twitter-profil, der skulle forestille den kommende iPhone 8.

Og de billeder viser, at vi skal forberede os på en noget forvandlet telefon i forhold til iPhone 7. Det ser nemlig ud som om, at  for- og bagsiden af iPhonen vil være af glas, som vil blive holdt sammen af en stålramme.

Billederne viser også, at iPhone 8 vil være en 5.8 tommer OLED skærm, og at den fysiske 'hjemknap' vil blive fjernet. Det forventes dog stadig, at Apple vil implementere en fingerscanner-funktion et sted på den store skærm.

Den vakse læser vil også opdage, at kameraet ser anderledes ud på de lækkede billeder. Her er der sandsynligvis tale om det samme 'dual-kamera', som iPhone 7 Plus har, og som gør, at man kan tage nogle endnu flottere og dybere billeder, end et normalt telefon-kamera kan.

Der er endnu ikke kommet en specifik dato på det store iPhone-præsentation, men i 2016 lå den store dag på den 7. september.