Du kender det. Din telefons batteri-ikon lyser gult, og du har ikke tid til at lade den sidde i stikket i flere timer. Men heldigvis er der råd for det.

Med disse simple metoder, bliver din telefon ladt op i løbet af nul komma fem, skriver Metro.

1. Sørg for at brug en ordentlig lader

Der findes et hav af muligheder, når det gælder opladere. Der er de grønne, der er dem fra udlandet, der er lange ledninger og dem der har en powerbank. For at få din telefon hurtigst muligt opladt, skal du dog sørge for, at den oplader du bruger er god. Og hvis du skal være sikker på, den er det, så skal du købe en original oplader.

Hvis du bruger en iPad oplader, så vil det også gå hurtigere, men du risikerer at skade din telefons batteri, fordi den er for kraftig.

2. Placer iPhonen et koldt sted

Telefonen skulle i følge Apple, havde svært ved at holde på batteriet når den bliver alt for varm. Derfor vil den også være længere til om at lade batteriet op. Derfor bør du lægge den et køligt sted, når den lader op.

3. Slå Flyfunktion til

Slå Flyfunktionen til, eller sæt den på energibesparende tilstand. På den måde vil der ikke være nogle apps i baggrunden, der bruger batteri, og din telefon vil meget hurtigere få fuld power på igen. Wi-fi er en af de ting, der bruger meget strøm, så ved at slå det fra, vil dine telefon holde længere.

4. Sluk telefonen

Den absolut hurtigste måde at komme tilbage til 100 procent batteri er at slukke telefonen, når den sidder til opladning. På den måde er der ingen apps, programmer eller Wi-fi der stjæler batteri fra den. For at få den fra nul til hundrede procent, tager det omkring to timer.