Kosttilskud kan gøre din bagdel og dine lår mindre.

Godt nyt til dig, der kæmper med lidt for mange kilo på bagdel, hofter og lår. Nu kan du spise dig slankere.

Det er nemlig blevet dokumenteret, at kosttilskuddet C.L.A.+T, der fås som kapsler, har en slankende effekt på lår og hofter.

Det er forskere på Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, der har lavet undersøgelsen af det ellers ret så omdiskuterede kosttilskud.

Motions- og Ernæringsrådet har tidligere forsøgt at få produktet fjernet fra hylderne, fordi C.L.A.+T ifølge rådet kan forårsage blodpropper og medføre type 2-diabetes.

Fødevarestyrelsen mente derimod ikke, at der var grund til at pille produktet af hylderne eller revurdere mærkningen af slankeproduktet. Og nu er der altså kommet ny forskning på området.

- Det har vist sig, at CLA+T er nogle særlige fedtsyrer, som påvirker kroppens fedtfordeling. Det giver måske et vægttab på et par kilogram, og man taber primært fedt på hofter og lår, forklarer professor Arne Astrup, leder af Institut for Human Ernæring til Ekstra Bladet, men tilføjer samtidig, at kosttilskuddet er for dem, der er meget slanke på overkroppen, men kæmper med en stor numse og tykke lår, der ikke forsvinder ved træning og sund kost.