Der er masser af fordele ved at forlade arbejdet i en halv times tid for at spise frokost - også selv om du har forrygende travlt. Du får fx mere energi, bliver sødere og mere sund. Se bonusserne her:

1. Du spiser færre snacks, hvis du går væk fra din plads og spiser en rigtigt frokost. Ellers er der nemlig fare for, at din hjerne slet ikke registrerer, hvad du har spist, når du laver noget andet imens. Det viser en undersøgelse fra universitetet i Bristol.

2. Du får lavet mere. Den dag du føler, du har for travlt til at spise frokost, er den dag, du rent faktisk har brug for det. Jo længere du arbejder uden at holde pause, des mindre produktiv bliver du, viser undersøgelser.

Se også på fitliving.dk: 5 opskrifter på nem og lækker frokost

3. Du er flinkere, når du kommer hjem. Hvis du lige har fået læsset lidt af til en kollega i frokostpausen, er du mindre tilbøjelig til at brokke dig til familien efter arbejdstid.

4. Du forbedrer din fordøjelse. Hvis man spiser for hurtigt og ikke tygger maden ordentligt, fordi man har travlt, optager man næringsstofferne i maden dårligere og får flere sure opstød.

Se også på fitliving.dk: Hvad gør 14 dage på sofaen ved din krop?