Den tidligere danske elitesvømmer Sarah Bro drager inden længe ud på et helt særligt eventyr.

Hun skal nemlig være med i den nye sæson af reality-programmet 'Over Atlanten'. Og det er noget, den tidligere OL-deltager i den grad ser frem til. Det fortæller hun på sin Instagram-profil.

'Så spændt er jeg på at skulle sejle OVER ATLANTEN. Det er så vildt altså – og vi tager allerede afsted i morgen (lørdag, red.). Det bliver et kæmpe eventyr,' skriver svømmestjernen til sine små 42.000 følgere.

'Vi tager mod Lanzarote i morgen og sætter kursen mod Aruba på onsdag. I får lov til at følge med på sidelinjen, og så bliver programmet vist på Dplay til foråret. Det bliver så vildt altså – jeg glæder mig helt vildt.'

24-årige Sarah Bro skal dog ikke alene ud på verdenshavene, men får selskab af tidligere statsminister Lars Løkke Rasmusen, tv-vært Felix Smith, musicalstjerne Johannes Nymark og kagebogsforfatter Ditte Julie Jensen.

Derudover er det kok og tidligere 'Vild med dans'-deltager Umut Sakarya, der skal stå for madlavningen på rejsen.

Det var tilbage i juni, at Sarah Bro offentliggjorde, at hun havde besluttet at stoppe karrieren.

Her fortalte hun, hvordan et 'kæmpe crash' i 2018 førte til, at hun flyttede til USA for at træne på en anden måde. Hun var glad for at være der, men klumpen i maven forsvandt bare aldrig, og til sidst mærkede hun efter og lyttede til sig selv, fortalte hun i forbindelse med sit stop.

Derudover var hun blevet tilbudt et tv-job som vært hos Discovery Networks til OL i Tokyo. En tjans, der dog lige nu er rykket til næste år som følge af coronapandemien.

Sarah Bro nåede i sin karriere at vinde adskillige danske mesterskaber samt bronze ved VM. Hun var også med til OL i Rio i 2016.

Tredje sæson af 'Over Atlanten' får premiere på Dplay i foråret 2021 og vises senere på året på Kanal 5.