Sarah Bro husker tilbage på sin tid i USA med blandede følelser.

For da den 25-årige tidligere danske svømmer i 2019 boede og trænede på den anden side af Atlanten, endte hun nemlig i et særdeles turbulent forhold.

Et forhold, som fik hende til at føle sig utilpas, indelukket og 'lille som en mus'. En tilstand, som hun aldrig havde oplevet før.

Det siger den tidligere OL-svømmer i et interview med Alt for damerne.

»Når man har været igennem det, jeg har, så er det noget, der altid vil ligge i bagagen. Jeg mistede totalt troen på kærlighed, men den skal nok komme tilbage en eller anden dag. Jeg skal bare finde kærligheden til mig selv først,« siger hun til mediet.

I interviewet sætter Sarah Bro ikke navn på den amerikanske ekskæreste, men selv om hun ikke nævner navnet, er det svært at være i tvivl om, at der er tale om Hollywood-stjernen Zac Efron.

For selv om nysgerrige sjæle har måttet kigge langt efter udtalelser, der bekræftede forholdet til den amerikanske superstjerne, har Sarah Bro tidligere indrømmet, at adskillige danske medier tidligere har skrevet om forholdet.

Og efter en hurtig søgning på internettet finder man altså kun information om Zac Efron i den sammenhæng.

Zac Efron
Zac Efron Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Sarah Bro har tidligere udtalt, at forelskelsen i Hollywood-stjernen blandt andet gjorde hende syg efter at behage ham, da parret boede sammen i 2019.

Men i efteråret samme år gik parret dog fra hinanden, og bruddet påvirker stadig den danske svømmestjerne, indrømmer hun.

Sarah Bro stoppede i sommeren 2020 sin aktive karriere som svømmer. Efterfølgende har hun blandt andet arbejdet som tv-vært, da hun i sommer var en del af Discoverys OL-dækning.

Her kommenterede hun sin søsters, Signe Bro, deltagelse ved legene i Tokyo. Det kan du høre et eksempel på i videoen øverst i artiklen.

Og derfor er det da også tv-branchen, der trækker i den danske OL-atlet.

For det er nemlig ikke mere end en måned siden, at hun afslørede, at hun overvejede at droppe sit drømmestudie, som hun netop var kommet ind på, til fordel for en tv-karriere.

Den historie kan du læse mere om HER.