Signe Bro blev nummer seks, mens Anton Ørskov Ipsen endte som femmer i lørdagens finaler ved langbane-EM.

To danske svømmere var med i de individuelle finaler lørdag aften ved langbane-EM i ungarske Budapest.

Signe Bro blev nummer seks i finalen i 100 meter fri i tiden 53.69 sekunder.

Dermed satte hun personlig rekord på distancen, men var ikke i nærheden af sejren, som hollandske Femke Heemskerk snuppede i tiden 53.05 sekunder.

Anton Ørskov Ipsen var heller ikke i stand til at udfordre de bedste, da han endte som nummer fem i finalen i 800 meter fri hos herrerne.

Han endte med at fuldføre i tiden 7 minutter og 52.07 sekunder. Det var godt ti sekunder fra vinderen, ukraineren Mykhaylo Romanchuk. Anton Ørskov Ipsen var omkring seks sekunder fra bronzen.

Der var dansk deltagelse i endnu en finale lørdag aften. Det var den danske holdkap bestående af Emily Gantriis, Julie Kepp Jensen, Mathias Zander Rysgaard og Frederik Riedel Lentz, der deltog i finalen i 4 x 100 meter fri.

Den danske kvartet endte dog med at blive diskvalificeret på grund af en tyvstart ved første skifte. Dermed nåede danskerne ikke at gøre sig gældende i finalen, der blev vundet af Storbritannien.

Ud over finalerne var der også danskere i aktion i flere semifinaler.

Emilie Beckmann og Jeanette Ottesen gik begge videre til søndagens finale i 50 meter butterfly. Beckmann leverede den næstbedste tid af alle, mens Ottesen blev noteret for femtebedste tid.

Det lover godt for den dobbelte danske deltagelse i finalen, som afvikles søndag aften.

/ritzau/