Brøndbys cheftræner var stærkt utilfreds med den arbejdsindsats hans hold leverede, da det for tredje udekamp i træk ikke lykkedes at få en sejr.

Det var næsten den omvendte verden for Brøndby i forhold til 7-0-triumfen for et år siden i Aarhus. Her bragte holdet fra Vestegen sig front og kom en mand i overtal inden for de første 25 minutter. Søndag gik netop det ud over Brøndby – ikke mindst takket være holdets midterforsvar, hvor islandske Hjörtur Hermannsson først scorede selvmål inden hans makker Benedikt Röcker fik rødt kort for at nedlægge Martin Spelmann som sidste mand.

Brøndby-træner, Alexander Zorniger, var efter kampen ikke tilfreds med tyskerens måde at dække op på i situationen. Alligevel tager han gerne selv en del af skylden for Röcker så rødt.

»Det er den slags røde kort, jeg godt kan tage ansvaret for på grund af den måde, vi spiller på. Når det så er sagt, håndterede Röcker ikke situationen særlig godt. Han havde slet ikke kontrol over sin direkte modstander,« sagde den tyske cheftræner.

AGF vandt hjemme 2-0 over Brøndby IF, der måtte spille kampen færdig med ti spillere.

Brøndby kontrollerede egentlig kampen i store perioder både før og efter reduceringen til 10 mand. Derfor var Alexander Zorniger efter kampen også meget utilfreds med, at overtaget ikke mundede ud i flere chancer.

»Jeg så ikke nok chancer fra os. Vi dominerede, men det betyder intet i fodbold at dominere, når man ikke får skabt chancer. Mange af spillerne så ikke ud til, at de var klar til at lave det hårde arbejde,« sagde han.

AGF-træner Glen Riddersholm og Brøndby IF-træner Alexander Zorniger diskuterede heftigt på sidelinjen under søndagens opgør.

Med 2-0-nederlaget i Aarhus har Brøndby endnu ikke vundet på udebane i denne sæson, hvor det i tre kampe kun er blevet til et enkelt point. Alexander Zorniger ser det dog ikke som et udtryk for at man har et begynde udebanekompleks.

»I først halvleg hjemme mod Lyngby havde vi de samme problemer som i dag. Der ændrede vi kampen i anden halvleg på grund at individuelle kvaliteter, og skabt en slags kaos. I dag så jeg intet af det fra nogen af spillerne,« sagde han.

Med søndagens nederlag er Brøndby nummer fem i Superligaen med ti point for seks kampe.