FC København viste klassen mod oprykkerne fra Lyngby, da det blev til en sejr på 3-0 i fredagens superligakamp

Fredag aften sikrede FC København sig tre point, da hjemmeholdet fra Lyngby blev slået på Lyngby Stadion med 3-0 i Superligaen.

Her blev midtbaneprofilen Viktor Claesson noteret for to mål, mens Pep Biel scorede det tredje i en kamp, hvor Lyngby faktisk havde masser af chancer, men ikke fik udnyttet dem.

I anden halvleg viste FCK klassen og spillede sig med sejren op på fjerdepladsen med ni point efter seks runder.

Lyngby har fortsat ikke vundet i denne sæson og er placeret på 11.-pladsen med blot to point.

Det var Lyngby, som lagde bedst fra land, da værterne kom blæsende fra kampens start, og det var tæt på at give pote.

I løbet af to minutter var midtbanespillerne Magnus Kaastrup og Magnus Westergaard tæt på at skabe stor jubel, men FCK-keeper Mathew Ryan fik afværget.

Nede i den anden ende blev Lyngby-defensiven dog fanget i ubalance efter et kvarter, og det straffede FCK.

Her blev Viktor Claesson sendt i dybden, og så kunne han nemt gøre det til 1-0.

FCK kom efterfølgende mere på bolden, men Lyngby var farligst på især omstillinger.

Det var dog Ryans store aften, og australieren afviste Lyngbys afslutninger gang på gang. Lige inden pausen imponerede keeperen igen stort.

Her troede Lyngby, at der var udlignet, da spydspidsen Mathias Kristensen sendte et hovedstød mod mål.

Men Ryan hev en flot redning frem helt nede ved stolpen.

Efter pausen lukkede og slukkede FCK kampen i løbet af fire minutter, da gæsterne satte tempo på og viste forskellen på de to hold.

FCK spillede nemlig meget hurtigere på græstæppet, og så kunne Lyngby ikke følge med.

Først kunne Pep Biel gøre det til 2-0, da han sendte et straffespark ind i netmaskerne, inden Claesson imponerede.

Svenskeren stjal selv bolden lidt uden for Lyngby-feltet efter 53 minutter, og så driblede han ellers forbi flere modstandere og scorede kampens sidste mål.