ØVERST PÅ SIDEN KAN DU SE EN VIDEO, HVOR WILLIAM KVIST UDTALER SIG OM FCKs SÆSON

FCKs William Kvist er åbenbart ved at forsone sig med en af sine største kritikere, den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting, der nu ernærer sig som fodboldekspert.

På Facebook udfordrer FCKs anfører Stig Tøfting til at skrive et forord til den bog, som den mangeårige landsholdsspiller planlægger at udgive.

»Det her er en af mine største kritikere, og netop derfor har jeg udfordret ham til at skrive forordet i min kommende bog. Jeg er spændt på, om du tør, Stig,« skriver William Kvist på sit Facebook-opslag og tilføjer:

»Og da jeg ved, hvor glad du er for grøntsagsjuice, finder vi nemt ud af noget betaling.«

På billedet har de to kamphaner fundet sammen, og det ser helt hyggeligt ud. Men sådan har det ikke været hele vejen.

Sidste år kritiserede Stig Tøfting den nu 33-årige William Kvist, som han i Ekstra Bladet kaldte 'en tomgangsspiller'. Den tidligere landsholdsspiller anerkendte, at William Kvist lukker mange huller i kampene, men at han offensivt bidrager med for lidt.

William Kvist sagde på sin side til Information (artiklen kræver login), at Stig Tøfting står for noget af det gammeldags og fordummende i fodbold.

Men mon ikke, Stig Tøfting gerne tager imod udfordringen om at skrive lidt? Han har i hvert fald selv lavet et opslag på Facebook om mødet med William Kvist:

»Måtte lige fejre 1-0 sejren sammen med William Kvist. Vi drak :Innocent, Smoothie Plus, Antioxidant. Arrrrghhh jeg nappede sgu en Coca Cola.«

Andre læser også