Lyt til artiklen

Det skabte stor røre, da landsholdsspiller Daniel Wass i vinter fik debut for Atlético Madrid.

Wass kom slemt til skade med knæet i slutfasen af kampen mod Barcelona, og han var synligt påvirket af smerterne – men den iltre og noget voldsomme Atletico Madrid-træner Diego Simeone tvang Wass til at fortsætte, indtil danskeren efter slutfløjt kunne lægge sig i græsset og græmme sig i smerte.

Det var en yderst kontroversiel situation, der fik stor bevågenhed, og nu fortæller Wass sin version af situationen – det gør han i Offside-studiet, som han gæstede efter Brøndbys nederlag til FC Midtjylland mandag.

Du kan se klippet øverst i artiklen.

Foto: ALBERT GEA
Vis mere

»Diego Simeone ville have mig ind på banen igen, da jeg lå der. Jeg forstår ham egentlig godt, for han kendte mig ikke der, og det kunne i situationen ligne et slag,« fortæller Wass i interviewet, som du kan se i videoen over artiklen. Han fortsætter:

»Men efterfølgende spurgte han, om jeg var okay. Han kunne måske godt fornemme, at det ikke var rigtigt, hvad han havde gjort.«

»Jeg var ikke sur eller bitter efterfølgende. Jeg forstod hans tankegang, men jeg er bare ærgerlig. For det er selvfølgelig svært at sige fra over for sådan en person, men jeg skulle nok bare have lagt mig ned,« lyder det fra danskeren.

Skaden kostede Wass otte uger på sidelinjen, og den betød, at debuten faktisk blev den eneste gældende kamp for Daniel Wass.

Denne sommer tog han nemlig turen hjem til Danmark for at tørne ud for hjerteklubben Brøndby IF – her er det blevet til tre kampe indtil videre.