Lyt til artiklen

Der er ikke tvivl om, at FC Midtjyllands grundspil i Superligaen har været langt under det forventede, og klubbens fans var ikke sene til at fortælle det til spillerne, da kampen mod Silkeborg var forbi.

'Cirkus Midtjylland' og 'we are shit' gjaldede ud over banen, da holdet havde spillet 3-3, og klubben beseglede sit forår i bund-6.

»Selvfølgelig kan jeg forstå deres frustrationer. Det kan jeg sagtens,« siger FC Midtjyllands midlertidige cheftræner, Niels Lodberg.

Men føler du også, at I er en del af et cirkus?

»Nej, det føler jeg på ingen måde. Det er følelser, og fansene er selvfølgelig ikke tilfredse, og det er vi sjovt nok heller ikke i klubben. Det er en del af gamet,« lyder det fra Niels Lodberg.

Han mener samtidig ikke, at det er de rigtige prædikater, som fansene har sat på deres klub.

»Nej, selvfølgelig synes jeg ikke det,« forklarer den tidligere assistenttræner.

Anfører Henrik Dalsgaard hørte ikke tilråbene, og selv om han ligesom sin cheftræner ikke er enig med fansenes konklusion, forstår han de vrede mennesker.

»Jeg vil ikke sige, at vi er shit, men det er klart, at de har nogle forventninger, vi har nogle forventninger, og dem har vi ikke levet op til, så de er i deres ret til at råbe efter os,« siger Henrik Dalsgaard og fortsætter:

»Selvfølgelig er de skuffede, ligesom vi er det.«