En video bliver delt med lynets hast på de sociale medier efter derbykampen mellem FCK og Brøndby.

I videoen kan man se en yderst aggressiv Brøndby-fan konfrontere en FCK-fan på grund af hans fodboldtrøje. Han truer FCK-fanen og beder ham på hård vis om at tage FCK-trøjen af og aflevere den til ham.

Modvilligt tager han trøjen af og afleverer den og sidder i bar overkrop i en kupé, hvor flere mennesker ser på. Herefter får han en del skældsord med på vejen.

»Fucking nørder. Jeg fucking brænder den. Jaja, hva' så dit lille skvat, hva'? Så er du ikke så sej mere,« lyder det fra Brøndby-fanen, der er gået lidt væk med trøjen, hvor han herefter laver en spyttebevægelse mod FCK-fanen.

B.T. har været i kontakt med en person, som var i den pågældende togvogn og overværende hele situationen. Personen ønsker at være anonym, men B.T. kender hans fulde identitet.

Men her forklarer han, hvordan den aggressive Brøndby-fan kommer ind i toget og tager fat i skulderen på en FCK-fan og råber, at »han fucking skal tage den trøje af,« hvor han så bagefter tager trøjen af og slår en anden trøje ud af hånden på ham.

Herefter går han videre til to andre FCK-fans, som også skal tage trøjen af. Og det er her, videoen er fra.

Han forklarer, at man ikke kan se på videoen, at der var flere Brøndby-fans om truslerne og det var nok derfor, ingen greb ind.

Yderligere forklarer han, at det ikke var et enkeltstående tilfælde. I alt blev tre bare i den kupé bedt om at aflevere deres FCK-trøjer. Herefter gik de videre til næste togvogn, hvor de gentog episoden. Her var der dog en, som sagde fra og ifølge vidneforklaringen udbrød der slåskamp.

Videoen bliver som sagt delt vidt og bredt. Og en af dem, som  har delt videoen er Rasmus Augustesen og han er Brøndby-fan. Han har delt videoen, fordi han er træt af, at nogle få skal ødelægge det for de mange andre.

»Jeg tænkte det desværre er et fåtal neandertalere, der skal tilsmudse den fodboldklub jeg er fan af. Jeg skammer mig rigtig meget over at være Brøndby-fan når sådan noget kommer ud. Vi har et kæmpe problem, ikke kun i Brøndby men hele fodboldmiljøet. Jeg føler mig magtesløs. Hvad skal vi snart stille op, de skider på karantæner, de stormer bare stadion.«

»Årsagen til, at jeg har delt videoen er naturligvis for at vise, det er et fåtal, der er kæmpe idioter. Vi er rigtig mange, der går til fodbold for at hygge os og få noget underholdning. Jeg har mange venner, der er FCK-fans, og vi er allesammen mennesker og holder af samme sport. Vi vil vise, vi er rigtig mange, der har en hjerne, der fungerer. Det er den historie, vi gerne vil have frem.«

I mellemtiden er en indsamling startet for at sørge for, at de involverede FCK-fans kan få nye trøjer. Den indsamling nåede 5.000 kroner på 10 minutter. Ifølge B.T.s oplysninger har mindst en FCK-spiller også rakt ud for at hjælpe drengene med nye trøjer. Den ene spiller skulle være Kevin Diks.

FCK har også selv rakt ud og skrevet på Twitter, at de meget gerne vil finde de pågældende drenge, så de kan give dem en god oplevelse. Derudover har flere kendte mennesker også delt videoen og fordømt indholdet.

Ifølge B.T.s oplysninger er hændelsen anmeldt til politiet.

Vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi er godt bekendt med en lignende episode i et S-tog efter gårsdagens kamp, men kan ikke bekræfte om det er den samme hændelse.

B.T. har spurgt Brøndby Support og Fanafdelingen BIF, om de har en kommentar til videoen. De er i skrivende stund ikke vendt tilbage.