Der blev talt med store bogstaver efter opgøret mellem OB og Randers.

Og også mere end det. De to trænere Jakob Michelsen og Thomas Thomasberg fløj nemlig i totterne på hinanden i en voldsom diskussion kort efter fløjt og måtte skilles ad af blandt andre Randers' assistenttræner Rasmus Bertelsen og fjerdedommeren.

På tv-billeder så man lige efter slutfløjt, at de to trænere råbte ad hinanden og nærmest så ud, som om de var på vej i håndgemæng.

Se den absurde situation øverst i artiklen.

 
Randers er på vej ud af top 6 efter, at OB er kommet foran på hjemmebanen på Fyn mod Thomas Thomasbergs tropper.
Vis mere


B.T. fangede efter opgøret Thomas Thomasberg på telefon, der forklarede sin version af sammenstødet med Jakob Michelsen:

»Jeg var frustreret over at tingene ikke gik vores vej. Vi synes, der var et frispark eller måske straffespark til sidst, der ikke blev dømt. Det siger jeg til fjerdedommeren, og så begynder Michelsen at svare tilbage.«

»Jeg skulle selvfølgelig ikke have kommenteret på det, men jeg overreagerer lidt i situationen. Så sker der det, der kan ske i de situationer, og jeg giver ham et puf. Det skulle jeg ikke have gjort. Men frustrationerne var store,« lyder det fra Thomasberg.

Kort efter situationen gav Thomas Thomasberg en undskyldning til OB-træner Jakob Michelsen.

OBs cheftræner Jakob Michelsen og Randers FCs cheftræner Thomas Thomasberg i bataljer efter slutfløjt i Superligakampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park i Odense, søndag den 17. marts 2019.
OBs cheftræner Jakob Michelsen og Randers FCs cheftræner Thomas Thomasberg i bataljer efter slutfløjt i Superligakampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park i Odense, søndag den 17. marts 2019. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Jeg har sagt undskyld til Jakob, for jeg skulle selvfølgelig aldrig have gjort det. Han sagde også, at han skulle have ladet det fare, men det er, hvad der kan ske i momentet,« fortæller Thomas Thomasberg til B.T.

Ifølge Thomas Thomasberg må han og Randers også erkende, at de søndag mødte et bedre hold i OB:

»Vi møder et godt OB-hold, der har vundet fem kampe i træk. Jeg synes, vores plan lykkedes rigtigt fint. I første halvleg holder vi dem væk fra chancer, men offensivt kunne vi ikke sætte nok sammen.«

»Defensivt og presmæssigt holder vi dem mere fra fadet, end andre hold i sæsonen, snes jeg.  I anden halvleg har vi flere, gode chancer, men skarpheden var der desværre ikke. Men jeg kan ikke klage over en indsats, hvor spillerne så længe holder OB fra fadet og følger vores gameplan.«

OBs cheftræner Jakob Michelsen og Randers FCs cheftræner Thomas Thomasberg i bataljer efter slutfløjt i Superligakampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park i Odense, søndag den 17. marts 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
OBs cheftræner Jakob Michelsen og Randers FCs cheftræner Thomas Thomasberg i bataljer efter slutfløjt i Superligakampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park i Odense, søndag den 17. marts 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Randers måtte se sig slået 1-0 af OB og skal  nu spille nedrykningsspil i pulje 2, hvor de skal møde AaB, Vendsyssel og Hobro.

Og Randers har masser at spille for i det kommende nedrykningsspil. Det mener Thomasberg selv.

»Det er vildt godt, at strukturen er blevet lavet om. Ellers var det igen gået ud over os. Når folk siger, at vi kommet i en pulje, hvor der ikke rigtigt er noget at spille om, så det er løgn. Det er masser at spille for.«

Vi skal spille for at vinde og spille os sammen som hold. Selvfølgelig er det dejligt at have 12 point ned til stregen, men inden vi har det matematisk sikret, kommer I ikke til at høre mig juble over noget,« fortæller Randers-træneren.