Brøndby hentede søndag aften en 3-2-sejr hjemme over OB i en særdeles underholdende kamp i Superligaen.

En yderst chancerig kamp mellem Brøndby og OB i Superligaen endte søndag aften med en 3-2-sejr til de blågule.

OB var ellers foran 2-1 med et kvarter tilbage, men så gik Brøndby-anfører Kamil Wilczek forrest og scorede to gange.

Sejren betyder, at Brøndby rykker op på tredjepladsen i Superligaen med syv point efter de første tre kampe.

3F Superliga - Brøndby IF vs. OB på Brøndby Stadion søndag den 28. juli 2019. Anders Kjærbye - Ritzau Scanpix Foto: Anders Kjærbye/ Ritzau Scanpix

Helt som forventet blev det en meget livlig start på kampen med chancer i begge ender.

Brøndby tog føringen efter 25 minutter, da Simon Hedlund rundede en passiv Marco Lund og serverede bolden for fødderne af Jesper Lindstrøm, der flot huggede bolden op i det lange målhjørne.

OB fik bragt balance i regnskabet ti minutter senere, da forsvarsspilleren Jacob Barrett Laursen sneg sig med helt frem i feltet og fik tacklet bolden i mål.

Spillet bølgede fortsat frem og tilbage, og både Brøndby og OB havde chancerne til at være foran ved pausen, men den sidste præcision manglede.

Værterne kom bedst ud efter pausen og var hyppige gæster i OB's felt, hvor det blev til store chancer til Simon Hedlund, Jens Martin Gammelby og Kamil Wilczek.

Nøjagtig midtvejs i anden halvleg ramte Anthony Jung dog bolden med hånden i feltet, og derfor kunne Bashkim Kadrii sende fynboerne i front fra straffesparkspletten.

Efter 79 minutter flugtede Kamil Wilczek et indlæg fra venstre side i nettet på fornem vis, og ni minutter senere var polakken igen på pletten.

Wilczek sikrede Brøndby sejren med et hårdt hovedstød ved forreste stolpe to minutter før tid.

Brøndby skal allerede i aktion igen torsdag, hvor polske Lechia Gdansk kommer på besøg i Europa League-kvalifikationen.