Det er ikke for sjov, når der er succes på grønsværen i Aarhus.

Søndag aften var det rent faktisk på heden i Herning, men det var med AGF som sejrherre i et vanvittigt comeback fra 3-1 til 3-4-sejr. Og det kunne holdets fans ikke lade være med at fejre.

Sent søndag aften kom AGF-spillerne retur efter sejren over topholdet FC Midtjylland, og et kig på de sociale medier viser, at der ventede en varm modtagelse på Fredensvang.

Her var mellem 100 og 150 AGF-fans mødt op med romerlys og fyrværkeri ved midnatstid for at modtage deres lokale helte, der nu har spillet sig ganske tæt på bronzemedaljen.

Allerede inden modtagelsen var der dog solid stemning internt i AGF-truppen, hvor klubben selv delte en video på Facebook fra deres jubel i omklædningsrummet efter sejren. Se den nederst i artiklen.

Søndagens sejr kom i hus efter et vanvittigt sidste kvarter og et vildt show af islandske Jon Dagur Thorsteinsson. Den 21-årige islænding bragt AGF foran 0-1, inden FCM kom foran 3-1 kort inde i anden halvleg.

Thorsteinsson stod dog for scoringerne til både 3-2 og 3-3, inden han lavede oplægget til Nicklas Helenius' sejrsmål dybt inde i overtiden.

Den 21-årige islænding kalder det på AGFs hjemmeside kampen for hans bedste i karrieren, og AGF har nu hentet seks af seks mulige point ude mod FC Midtjylland.

Der resterer syv runder af mesterskabsslutspillet, og AGF har ni point ned til FC Nordsjælland og Brøndby på de efterfølgende pladser.

Tredjepladsen vil give AGF en kamp mod vinderen af de to gruppespilspuljers playoff-opgør, hvor der er en plads i Europa League-kvalifikationen på spil. Det er der, fordi vinderen af pokalturneringen ikke kommer til at blive fundet i top-3 og dermed garanterer europæisk fodbold til tredjepladsen.